Herdenking Bonifatius wordt uitgesteld tot 2023

Inmiddels zijn panelen over het leven van Bonifatius vanuit Dokkum in Woerden gearriveerd.
Het plan is om met deskundigen hieraan enkele panelen aan toe te voegen van zijn werkzaamheden in Breukelen, Woerden en Wijk bij Duurstede. Daarna kan de expositie in deze drie plaatsen georganiseerd worden.
In verband met de herdenkingsactiviteiten in 2022 over 650 jaar Woerden, is besloten om de herdenkingsactiviteiten over Bonifatius uit te stellen tot 2023.

Terug naar boven
terug

Direct naar
 

Veelgestelde vragen over de activiteiten van de Raad van Kerken Woerden

  1. Moet ik christen zijn of naar de kerk gaan om te mogen deelnemen aan de activiteiten en acties van de Raad van Kerken?

Nee, dat hoeft niet. Onze acties en evenementen zijn er voor iedereen in Woerden, Harmelen, Kamerik, Kanis en Zegveld, of je nu christen bent en/of naar de kerk gaat of niet.

  1. Ik heb hulp nodig op financieel vlak. Kan ik daarvoor ook bij de Raad van Kerken terecht?

Ja, daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur een e-mail naar commissiediaconie@gmail.com en leg ons uit wat voor soort hulp je nodig hebt en waarom. Wij buigen ons dan over je hulpvraag en verwijzen je door naar bijvoorbeeld de diaconie in jouw woonwijk, naar gemeentelijke voorzieningen die je verder helpen of naar het Noodfonds voor acute noodsituaties.

Terug naar boven