Intentieovereenkomst Pastorale Zorg in geval van een crisis getekend

Op 1 november 2021 is de overeenkomst getekend op het gemeentehuis, waarmee duidelijk is dat in geval van een crisis/ramp de burgemeester een beroep kan doen op de geloofsgemeenschappen. De inzet door pastoors, predikanten en andere dragers van religie zullen een bijdrage leveren aan inwoners van de gemeente Woerden in de vorm van opvang, zingeving en troost in spirituele vorm van het woord. Het voornemen van de gemeente is om de werking van de afspraken te oefenen. Direct aanspreekpunt zijn de voorzitter en secretaris van het pastoresconvent.