Martin Luther King viering naar Woerden

Deze speciale viering rondom het leven en de boodschap van de beroemdste Amerikaanse baptistendominee is zaterdag 25 november in Woerden.

BEKIJK HIER HET FILMPJE

Het thema van racisme en rassenscheiding is nog steeds actueel, we hopen met deze viering veel mensen de boodschap van Martin Luther King te laten horen. Een vijfkoppige band en een gospelkoor van 8 heren en 9 dames zorgen voor de muzikale omlijsting.  Ds. Arjen van der Spek vertelt episodes uit het leven van Martin. Samen bekijken we delen van enkele speeches van Martin en we staan stil bij hoogtepunten en dieptepunten uit zijn leven.

Deze avond is ook georganiseerd vanwege het 50 jarig bestaan van de Raad van Kerken in Woerden. 
 
Wanneer:
zaterdag 25 november '23
Waar:
Kruiskerk, Mesdagplein 4, Woerden
Aanvang:
20:00u, kerk open 19:30u
Toegang:
gratis, collecte bij de uitgang
Of doe een gift via de QR-code
Meer informatie
www.themarchofmartin.nl
Terug naar boven
terug

Direct naar
 

Veelgestelde vragen over de activiteiten van de Raad van Kerken Woerden

  1. Moet ik christen zijn of naar de kerk gaan om te mogen deelnemen aan de activiteiten en acties van de Raad van Kerken?

Nee, dat hoeft niet. Onze acties en evenementen zijn er voor iedereen in Woerden, Harmelen, Kamerik, Kanis en Zegveld, of je nu christen bent en/of naar de kerk gaat of niet.

  1. Ik heb hulp nodig op financieel vlak. Kan ik daarvoor ook bij de Raad van Kerken terecht?

Ja, daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur een e-mail naar commissiediaconie@gmail.com en leg ons uit wat voor soort hulp je nodig hebt en waarom. Wij buigen ons dan over je hulpvraag en verwijzen je door naar bijvoorbeeld de diaconie in jouw woonwijk, naar gemeentelijke voorzieningen die je verder helpen of naar het Noodfonds voor acute noodsituaties.

Terug naar boven