Oecumenelezing

De oecumenelezing van donderdag 18 november a.s. gaat niet door. Dit in verband met het oplopen van het aantal coronabesmettingen.

We houden de mogelijkheid open de lezing op een later moment weer te organiseren.
Het thema van de lezing is "Hoe ben je Christen én Woerdenaar".

In deze lezing geeft Hans Luttik van City Movements Nederland zijn visie op:

• Hoe zorgen we ervoor dat kerk en stad met elkaar verweven zijn in ons leven?
  • Hoe zetten we ons als christenen in om zorg te dragen voor onze stad en onze stadsgenoten?
  • Hoe worden we echt concreet één met onze medechristenen en zetten we die eenheid in om samen onze stad (nog meer) tot bloei te laten komen?
  • Wat zouden we kunnen bereiken als we echt samen sterk staan voor één verlangen en één missie - Gods missie, juist ook met onze beide benen op de Woerdense grond?