28 april House of Hope

Welkom aan alle vluchtelingen!

Als gezamenlijke kerken bieden we een plek van ontmoeting en ontspanning aan aan alle vluchtelingen die in Woerden verblijven of binnenkort naar Woerden zullen komen. In eerste instantie zijn dit 2 momenten: dinsdagmorgen en donderdagmiddag in de Opstandingskerk (tegenover de molen). Wil jij helpen in het kernteam of door aanwezig te zijn op een van de momenten? Of ben je al in contact met Oekraïners? Laat het ons z.s.m. weten.
Meer informatie kun je vinden op kerkeninwoerden.nl/hulp-aan-oekraine. Je kunt ook mailen naar kerkenvoorvluchtelingen@gmail.com of bellen met Dianne (06 41351438)
 

 

terug

Direct naar
 

Veelgestelde vragen over de activiteiten van de Raad van Kerken Woerden

  1. Moet ik christen zijn of naar de kerk gaan om te mogen deelnemen aan de activiteiten en acties van de Raad van Kerken?

Nee, dat hoeft niet. Onze acties en evenementen zijn er voor iedereen in Woerden, Harmelen, Kamerik, Kanis en Zegveld, of je nu christen bent en/of naar de kerk gaat of niet.

  1. Ik heb hulp nodig op financieel vlak. Kan ik daarvoor ook bij de Raad van Kerken terecht?

Ja, daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur een e-mail naar commissiediaconie@gmail.com en leg ons uit wat voor soort hulp je nodig hebt en waarom. Wij buigen ons dan over je hulpvraag en verwijzen je door naar bijvoorbeeld de diaconie in jouw woonwijk, naar gemeentelijke voorzieningen die je verder helpen of naar het Noodfonds voor acute noodsituaties.

Terug naar boven