Agenda
« vorige  |  juli 2024  |  volgende »

Zaterdag 27 juli 2024 t/m zaterdag 27 juli 2024 Stadswandeling Ongelooflijk Woerden
Locatie: Woerden
Tijdstip: 10:00 uur  - 12:00 uur
Prijs: 7,50 euro


Gids Marja Hanko

Godsdienst (on) vrijheid, verhalen
Loop mee en luister naar de verhalen op de hoge wal, de begraafplaatsen, het kasteel, de Bonaventurakerk, het klooster, het gereformeerd weeshuis.
Verhalen van Jan de Bakker, Willem van Oranje, de martelaren van Gorkum, de Franciscaner monniken, Everardus Bogardus.
En waarom is de Bonaventurakerk zo groot en rijk versierd? 

lees meer

 

Vrijdag 24 mei 2024 t/m vrijdag 13 september 2024 Marriage Course Woerden
Locatie: Woerden
Tijdstip: 19:00 uur  - 21:30 uur
Prijs: 250,-- euro per stel


7 leuke @ romantische date nights met inhoud

Vrijdagavond 24 mei 2024 start de Marriage Course weer in Woerden. De Marriage Course is een serie van 7 leuke en romantische date nights mét inhoud. Tijdens deze avondjes uit krijg je meer inzicht in jezelf, je partner en jullie relatie. Met de Marriage Course investeren jullie op een leuke, gezellige én nuttige manier in jullie relatie.
Iedere avond begint met een heerlijk diner voor twee. Vervolgens ga je aan de hand van inspirerende vragen, invullijsten en quizjes iedere avond met een thema aan de slag. Thema’s die aan bod komen zijn onder andere ‘De kunst van communicatie’‘Goede seks’ en ‘De impact van familie’. Je doet de cursus tegelijk met andere stellen, maar het bespreken van de thema’s doe je altijd met z’n tweeën. Je ontdekt hoe je partner over bepaalde dingen denkt, wordt eraan herinnerd waarin jullie elkaar aanvullen en komen erachter hoe je elkaar je liefde kunt laten merken. Kortom: in 7 avonden dichter bij elkaar.

De Marriage Course is voor elk stel in een vaste relatie dat op zoek is naar groei. Het maakt niet uit of je twee jaar of meer dan dertig jaar samen bent. Je hoeft niet getrouwd te zijn. De cursus wordt gegeven in Het Baken op zeven vrijdagavonden: 24 mei, 7, 14, 28 juni, 5 juli, 30 augustus en 13 september van 19.00-21.30 uur en kost € 250,- per stel, inclusief de maaltijden en cursusmateriaal. Mocht dit bedrag een probleem zijn, laat het ons weten!

 

lees meer