Cama Parousia Woerden

Adresgegevens Overstek 2, Kamerik
Contactpersoon Frans Visser (secretaris) secretariaat@camawoerden.nl
Website https://www.camawoerden.nl/
Kenschets van de gemeente

De CAMA Parousia Woerden is een open en laagdrempelige kerkelijke gemeente. Deze gemeente heeft geen eigen gebouw en kerkt zondags in de sporthal ‘De Schulenburg’ in Kamerik (Overstek 2). We zijn een kinderrijke gemeente en hebben 6 verschillende leeftijdsgroepen zondagschool/ opvang. De jongste twee groepen zijn voor baby’s en peuters. De groepen daarna volgen de combiklassen van de basisschool. Ook is er nog één keer in de twee weken Bijbelstudie tijdens de zondagse dienst voor de leeftijd 12 t/m 16 ‘Going Deeper’. Onze doordeweekse activiteiten zijn veelal ook daar, of we maken gebruik van de gastvrijheid van de Rehobothkerk (Leidsestraatweg 130, Woerden). Onder andere ons jeugdwerk is grotendeels in dit gebouw, als ook het netwerk voor mensen die hart hebben om de liefde van Jezus Christus bij de mensen in Woerden kenbaar te maken.
terug

Direct naar
 

Veelgestelde vragen over de activiteiten van de Raad van Kerken Woerden

  1. Moet ik christen zijn of naar de kerk gaan om te mogen deelnemen aan de activiteiten en acties van de Raad van Kerken?

Nee, dat hoeft niet. Onze acties en evenementen zijn er voor iedereen in Woerden, Harmelen, Kamerik, Kanis en Zegveld, of je nu christen bent en/of naar de kerk gaat of niet.

  1. Ik heb hulp nodig op financieel vlak. Kan ik daarvoor ook bij de Raad van Kerken terecht?

Ja, daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur een e-mail naar commissiediaconie@gmail.com en leg ons uit wat voor soort hulp je nodig hebt en waarom. Wij buigen ons dan over je hulpvraag en verwijzen je door naar bijvoorbeeld de diaconie in jouw woonwijk, naar gemeentelijke voorzieningen die je verder helpen of naar het Noodfonds voor acute noodsituaties.

Terug naar boven