Catechese voor personen met een verstandelijke beperking

Wat catechesegroep ‘Met elkaar’ voor mensen met een verstandelijke beperking.
Wanneer tweewekelijks op dinsdagavond van september tot en met april.
Waar In de Kruiskerk aan het Tournoysveld, Mesdagplein 4 in Woerden.
Voor wie iedereen met een verstandelijke beperking. Iedereen is welkom, het maakt niet uit of en naar welke kerk je gaat. Onze vaste groep catechisanten bestaat uit 10 à 15 personen in de leeftijd van 20 tot 60 jaar.
Aanmelden neem contact op met de contactpersoon via rvkwoerden@gmail.com.
Overige informatie

de catechesegroep ‘Met elkaar’ is er voor iedereen met een verstandelijke beperking. Het is een samenwerkingsverband tussen verschillende kerken en geloofsgemeenschappen in Woerden. Tijdens een catecheseavond kijken we terug op de afgelopen weken, luisteren we naar een bijbelverhaal en denken we samen over dat bijbelverhaal na. Ook vieren we elk jaar samen kerst en sluiten we in april het seizoen af met een feestelijke maaltijd. De catechesegroep is niet er niet alleen om te onderrichten in het geloof, maar ook om mensen met een verstandelijke beperking een fijne plek te geven om in eigen kring bij elkaar te komen. We zijn dan ook een hechte groep die ervan geniet om elkaar steeds weer te ontmoeten.
Meer informatie neem contact op met de commissie Catechese voor personen met een verstandelijke beperking via rvkwoerden@gmail.com.
terug

Direct naar
 

Veelgestelde vragen over de activiteiten van de Raad van Kerken Woerden

  1. Moet ik christen zijn of naar de kerk gaan om te mogen deelnemen aan de activiteiten en acties van de Raad van Kerken?

Nee, dat hoeft niet. Onze acties en evenementen zijn er voor iedereen in Woerden, Harmelen, Kamerik, Kanis en Zegveld, of je nu christen bent en/of naar de kerk gaat of niet.

  1. Ik heb hulp nodig op financieel vlak. Kan ik daarvoor ook bij de Raad van Kerken terecht?

Ja, daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur een e-mail naar commissiediaconie@gmail.com en leg ons uit wat voor soort hulp je nodig hebt en waarom. Wij buigen ons dan over je hulpvraag en verwijzen je door naar bijvoorbeeld de diaconie in jouw woonwijk, naar gemeentelijke voorzieningen die je verder helpen of naar het Noodfonds voor acute noodsituaties.

Terug naar boven