De commissie Diaconie is er voor jou

Wie je ook bent, de commissie Diaconie helpt je graag uit haar eigen middelen of door je door te verwijzen naar de juiste instantie voor jouw hulpvraag. Heb je dus hulp nodig of loop je met een (financieel) probleem rond, neem dan gerust contact met ons op. We doen ons uiterste best om iedere inwoner van Woerden, Harmelen, Kamerik, Kanis of Zegveld die bij ons aanklopt met een hulpvraag, op weg te helpen.

terug

Direct naar
 

Veelgestelde vragen over de activiteiten van de Raad van Kerken Woerden

  1. Moet ik christen zijn of naar de kerk gaan om te mogen deelnemen aan de activiteiten en acties van de Raad van Kerken?

Nee, dat hoeft niet. Onze acties en evenementen zijn er voor iedereen in Woerden, Harmelen, Kamerik, Kanis en Zegveld, of je nu christen bent en/of naar de kerk gaat of niet.

  1. Ik heb hulp nodig op financieel vlak. Kan ik daarvoor ook bij de Raad van Kerken terecht?

Ja, daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur een e-mail naar commissiediaconie@gmail.com en leg ons uit wat voor soort hulp je nodig hebt en waarom. Wij buigen ons dan over je hulpvraag en verwijzen je door naar bijvoorbeeld de diaconie in jouw woonwijk, naar gemeentelijke voorzieningen die je verder helpen of naar het Noodfonds voor acute noodsituaties.

Terug naar boven