Oecumenelezing

De oecumenelezing van donderdag 18 november a.s. gaat niet door. Dit in verband met het oplopen van het aantal coronabesmettingen.

We houden de mogelijkheid open de lezing op een later moment weer te organiseren.
Het thema van de lezing is "Hoe ben je Christen én Woerdenaar".

In deze lezing geeft Hans Luttik van City Movements Nederland zijn visie op:

  • Hoe zorgen we ervoor dat kerk en stad met elkaar verweven zijn in ons leven?
  • Hoe zetten we ons als christenen in om zorg te dragen voor onze stad en onze stadsgenoten?
  • Hoe worden we echt concreet één met onze medechristenen en zetten we die eenheid in om samen onze stad (nog meer) tot bloei te laten komen?
  • Wat zouden we kunnen bereiken als we echt samen sterk staan voor één verlangen en één missie - Gods missie, juist ook met onze beide benen op de Woerdense grond? 
Terug naar boven
terug

Direct naar
 

Veelgestelde vragen over de activiteiten van de Raad van Kerken Woerden

  1. Moet ik christen zijn of naar de kerk gaan om te mogen deelnemen aan de activiteiten en acties van de Raad van Kerken?

Nee, dat hoeft niet. Onze acties en evenementen zijn er voor iedereen in Woerden, Harmelen, Kamerik, Kanis en Zegveld, of je nu christen bent en/of naar de kerk gaat of niet.

  1. Ik heb hulp nodig op financieel vlak. Kan ik daarvoor ook bij de Raad van Kerken terecht?

Ja, daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur een e-mail naar commissiediaconie@gmail.com en leg ons uit wat voor soort hulp je nodig hebt en waarom. Wij buigen ons dan over je hulpvraag en verwijzen je door naar bijvoorbeeld de diaconie in jouw woonwijk, naar gemeentelijke voorzieningen die je verder helpen of naar het Noodfonds voor acute noodsituaties.

Terug naar boven