Oecumenische vredesdienst

Wat Een Vredeswandeling gevolgd door een oecumenische viering.
Wanneer In de Vredesweek,  op zondag 18 september, wordt er een Vredeswandeling georganiseerd in het centrum van Woerden. De start is om 14.00 uur bij de Bonaventurakerk. Na afloop is er ruimte voor gezellige en inspirerende ontmoetingen bij de koffie-tuktuk voor de kerk, gevolgd door een afsluitende oecumenische viering om 16.00 uur. In deze viering wordt medewerking verleend door het koor Judeo.
Waar De start is om 14.00 uur bij de Bonaventurakerk.
Voor wie Iedereen die Gods vrede wil delen met andere christenen en die vrede en het geloof wil uitdragen in de wereld.
Aanmelden Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom.
Meer informatie Neem contact op met de commissie Vieringen via oecumenewoerden@gmail.com.

terug

Direct naar
 

Veelgestelde vragen over de activiteiten van de Raad van Kerken Woerden

  1. Moet ik christen zijn of naar de kerk gaan om te mogen deelnemen aan de activiteiten en acties van de Raad van Kerken?

Nee, dat hoeft niet. Onze acties en evenementen zijn er voor iedereen in Woerden, Harmelen, Kamerik, Kanis en Zegveld, of je nu christen bent en/of naar de kerk gaat of niet.

  1. Ik heb hulp nodig op financieel vlak. Kan ik daarvoor ook bij de Raad van Kerken terecht?

Ja, daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur een e-mail naar commissiediaconie@gmail.com en leg ons uit wat voor soort hulp je nodig hebt en waarom. Wij buigen ons dan over je hulpvraag en verwijzen je door naar bijvoorbeeld de diaconie in jouw woonwijk, naar gemeentelijke voorzieningen die je verder helpen of naar het Noodfonds voor acute noodsituaties.

Terug naar boven