Hulpvraag

Woon je in Woerden, Harmelen, Kamerik, Kanis of Zegveld en zoek je praktische, financiële hulp of zit je met vragen en zoek je een luisterend oor? De commissie Diaconie van de Raad van Kerken organiseert verschillende acties om mensen in jouw woonplaats te helpen.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten en acties van de commissie Diaconie. Is er een actie die bij jou past? Meld je dan aan!

Wil je graag meer informatie over een actie of evenement, of heb je een vraag? Neem gerust contact op met de commissie Diaconie via commissiediaconie@gmail.com. We helpen je graag verder!

Terug naar boven

terug

Direct naar


Veelgestelde vragen over de activiteiten van de Raad van Kerken Woerden

  1. Moet ik christen zijn of naar de kerk gaan om te mogen deelnemen aan de activiteiten en acties van de Raad van Kerken?

Nee, dat hoeft niet. Onze acties en evenementen zijn er voor iedereen in Woerden, Harmelen, Kamerik, Kanis en Zegveld, of je nu christen bent en/of naar de kerk gaat of niet.

  1. Ik heb hulp nodig op financieel vlak. Kan ik daarvoor ook bij de Raad van Kerken terecht?

Ja, daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur een e-mail naar commissiediaconie@gmail.com en leg ons uit wat voor soort hulp je nodig hebt en waarom. Wij buigen ons dan over je hulpvraag en verwijzen je door naar bijvoorbeeld de diaconie in jouw woonwijk, naar gemeentelijke voorzieningen die je verder helpen of naar het Noodfonds voor acute noodsituaties.

Terug naar boven