Nacht van gebed 2024

Voor informatie klikl op de afbeelding


Marriage Course Woerden

Vrijdagavond 24 mei 2024 start de Marriage Course weer in Woerden. Dit is een serie van 7 leuke en romantische date nights mét inhoud. Tijdens deze avondjes uit krijg je meer inzicht in jezelf, je partner en jullie relatie. Met de Marriage Course investeren jullie op een leuke, gezellige én nuttige manier in jullie relatie.
De Marriage Course is voor elk stel in een vaste relatie dat op zoek is naar groei. Het maakt niet uit of je twee jaar of meer dan dertig jaar samen bent. Je hoeft niet getrouwd te zijn. De cursus wordt gegeven in Het Baken op zeven vrijdagavonden: 24 mei, 7, 14, 28 juni, 5 juli, 30 augustus en 13 september van 19.00-21.30 uur en kost € 250,- per stel, inclusief de maaltijden en cursusmateriaal. Mocht dit bedrag een probleem zijn, laat het ons weten!

De Raad van Kerken Woerden ondersteunt de Marriage Course.

Klik hier voor alle informatie

Aanmelden of meer informatie: www.marriagecoursewoerden.nl

Oudercursus Maak ze sterk  
Een gezonde samenleving is gebouwd op Gods principes en bestaat uit gezonde gezinnen. Wij geloven in het versterken van de omgeving van kinderen en jongeren, zodat zij God kennen en weerbaar zijn. Zoals God tegen Jozua zei: ‘Wees sterk en moedig, want Ik ben met je.’ Het is God die ons sterk maakt. 
Om dat te bereiken traint Stichting Generatio kinderwerkers, jeugdwerkers en ouders. De cursus is geschikt voor ouders/opvoeders met kinderen in de basisschool-
leeftijd en jonge tieners. 
Ook in Woerden wordt de oudercursus Maak Ze Sterk aangeboden.

De oudercursus bestaat uit 6 bijeenkomsten met de volgende onderwerpen.
1. Jij als opvoeder 
2. Samen opvoeden
3. Communicatie
4. Grenzen
5. Zelfaanvaarding
6. Geloof en weerbaarheid 

Klik hier voor alle informatie

 

terug

Direct naar
 

Veelgestelde vragen over de activiteiten van de Raad van Kerken Woerden

  1. Moet ik christen zijn of naar de kerk gaan om te mogen deelnemen aan de activiteiten en acties van de Raad van Kerken?

Nee, dat hoeft niet. Onze acties en evenementen zijn er voor iedereen in Woerden, Harmelen, Kamerik, Kanis en Zegveld, of je nu christen bent en/of naar de kerk gaat of niet.

  1. Ik heb hulp nodig op financieel vlak. Kan ik daarvoor ook bij de Raad van Kerken terecht?

Ja, daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur een e-mail naar commissiediaconie@gmail.com en leg ons uit wat voor soort hulp je nodig hebt en waarom. Wij buigen ons dan over je hulpvraag en verwijzen je door naar bijvoorbeeld de diaconie in jouw woonwijk, naar gemeentelijke voorzieningen die je verder helpen of naar het Noodfonds voor acute noodsituaties.

Terug naar boven