Kerst 2022


Activiteiten Kerst 2022

De site kerstinwoerden.nl is online. Klik hier of op de flyer om naar de site te gaan

  Terug naar boven
 

Welkom bij de Raad van Kerken Woerden

Wij zijn onderdeel van de wereldwijde oecumenische beweging waar ook de landelijke en wereldwijde Raad van Kerken deel van uitmaken. Wij opereren vanuit de bij ons aangesloten plaatselijke kerken en geloofsgemeenschappen en vertegenwoordigen die kerken en het christelijk geloof, maar zijn er nadrukkelijk voor iedereen in Woerden en omstreken.
 
Iedereen is welkom bij onze activiteiten, en onze acties tegen armoede zijn er voor iedereen in en rond Woerden, of je nu christen bent of niet.
 
Woon je in (de directe omgeving van) Woerden en heb je (financiële) hulp nodig? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via de pagina Ik zoek hulp. Dan kijken we graag hoe we jou met een van onze projecten kunnen helpen. Anders verwijzen wij door naar een diaconie of een andere (Woerdense) hulpverlener.

Terug naar boven
 
terug

Direct naar




 

Veelgestelde vragen over de activiteiten van de Raad van Kerken Woerden

  1. Moet ik christen zijn of naar de kerk gaan om te mogen deelnemen aan de activiteiten en acties van de Raad van Kerken?

Nee, dat hoeft niet. Onze acties en evenementen zijn er voor iedereen in Woerden, Harmelen, Kamerik, Kanis en Zegveld, of je nu christen bent en/of naar de kerk gaat of niet.

  1. Ik heb hulp nodig op financieel vlak. Kan ik daarvoor ook bij de Raad van Kerken terecht?

Ja, daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur een e-mail naar commissiediaconie@gmail.com en leg ons uit wat voor soort hulp je nodig hebt en waarom. Wij buigen ons dan over je hulpvraag en verwijzen je door naar bijvoorbeeld de diaconie in jouw woonwijk, naar gemeentelijke voorzieningen die je verder helpen of naar het Noodfonds voor acute noodsituaties.

Terug naar boven