Recente activiteit

In samenwerking met de Interkerkelijke Evangelisatie Commissie heeft de Raad van Kerken Woerden de promotie van de activiteiten rond Kerst 2021 van de aangesloten geloofsgemeenschappen gebundeld en gepubliceerd op de site kerstinwoerden.nl. De site was online van 10 t/m 29 december 2021. De site werd in het straatbeeld ondersteund met banners bij kerkgebouwen van aangesloten geloofsgemeenschappen.
Hieronder staan enkele foto's van de bannersTerug naar boven

terug

Direct naar
 

Veelgestelde vragen over de activiteiten van de Raad van Kerken Woerden

  1. Moet ik christen zijn of naar de kerk gaan om te mogen deelnemen aan de activiteiten en acties van de Raad van Kerken?

Nee, dat hoeft niet. Onze acties en evenementen zijn er voor iedereen in Woerden, Harmelen, Kamerik, Kanis en Zegveld, of je nu christen bent en/of naar de kerk gaat of niet.

  1. Ik heb hulp nodig op financieel vlak. Kan ik daarvoor ook bij de Raad van Kerken terecht?

Ja, daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur een e-mail naar commissiediaconie@gmail.com en leg ons uit wat voor soort hulp je nodig hebt en waarom. Wij buigen ons dan over je hulpvraag en verwijzen je door naar bijvoorbeeld de diaconie in jouw woonwijk, naar gemeentelijke voorzieningen die je verder helpen of naar het Noodfonds voor acute noodsituaties.

Terug naar boven