Regenboogviering

Wat Regenboogviering, een dienst waarin we Coming Out Day vieren in samenwerking met verschillende kerken uit Woerden.
Wanneer Ieder jaar op een zondag in oktober, rond Coming Out Day.
Waar In een van de kerkgebouwen in Woerden. Zodra de datum en tijd voor aanstaand jaar bekend zijn, worden deze hier gepubliceerd.
Voor wie De Regenboogviering is bedoeld voor iedereen die de LHBTI-community en goed hart toedraagt. Iedereen is welkom in de dienst, onafhankelijk van of je zelf tot de LHBTI-community behoort of niet.
Aanmelden Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom.
Meer informatie Neem contact op met de commissie Vieringen via een van de voorgangers.
Overige informatie

Deze viering is een initiatief van een aantal voorgangers in Woerden. Deze wordt ondersteund door de Raad van Kerken Woerden.
terug

Direct naar
 

Veelgestelde vragen over de activiteiten van de Raad van Kerken Woerden

  1. Moet ik christen zijn of naar de kerk gaan om te mogen deelnemen aan de activiteiten en acties van de Raad van Kerken?

Nee, dat hoeft niet. Onze acties en evenementen zijn er voor iedereen in Woerden, Harmelen, Kamerik, Kanis en Zegveld, of je nu christen bent en/of naar de kerk gaat of niet.

  1. Ik heb hulp nodig op financieel vlak. Kan ik daarvoor ook bij de Raad van Kerken terecht?

Ja, daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur een e-mail naar commissiediaconie@gmail.com en leg ons uit wat voor soort hulp je nodig hebt en waarom. Wij buigen ons dan over je hulpvraag en verwijzen je door naar bijvoorbeeld de diaconie in jouw woonwijk, naar gemeentelijke voorzieningen die je verder helpen of naar het Noodfonds voor acute noodsituaties.

Terug naar boven