Overzicht activiteiten

De commissies binnen de Raad van Kerken Woerden en haar samenwerkingspartners organiseren het hele jaar door verschillende activiteiten, acties en projecten.

Hulp aan Oekraïne

Iedere dinsdag en donderdag voor vluchtelingen uit de Oekraïne
Catechese voor personen met een verstandelijke beperking
Oecumenische viering in het kader van de Week van Gebed voor de eenheid van de christenen
Oecumenische viering tijdens de Vredesweek van Pax
Avondgebeden in de veertigdagentijd
Herdenkingsbijeenkomst voor de gevallenen
Regenboogviering
Gospelmiddag tijdens de Woerdense Vakantieweek

Energietoeslag aanvragen bij FermWerk

Komt u door stijgende energieprijzen in de problemen?
Via Ferm Werk kunt u ENERGIETOESLAG aanvragen

Klik hier voor de site van Ferm Werk.

De tentoonstelling duurt tot begin juli en is gratis te bezoeken op woensdagen van 10.00 tot 12.00 uur en op zaterdagen van 11.00 tot 16.00 uur.

Klik hier voor meer informatie.